top of page

DetoxiBalance

Ons lichaam wordt continu overspoeld door toxines, deze komen niet alleen uit onze dagelijkse voeding (pesticiden, bewaarmiddelen, synthetische smaak-, geur- en kleurstoffen, alcohol), maar ook uit medicatie en milieuvervuiling.

DetoxiBalance is een hoogwaardig supplement op basis van 9 actieve bestanddelen. Het draagt op een natuurlijke wijze bij tot een doeltreffende ontgifting en ondersteuning van de lever.

DetoxiBalance product

Voor ondersteuning van de lever

Ons organisme dient zich permanent te ontdoen van toxines, dit noemen we de ontgifting. Deze ontgifting vindt in hoofdzaak in de lever plaats. Bij een te grote toxische belasting en/ of bij leveraandoeningen kan er overbelasting van de lever optreden met een onvoldoende ontgiftende werking van de lever als gevolg. Dit kan leiden tot een verminderde levenskwaliteit met uiteenlopende klachten.

Waarom DetoxiBalance?
  • Draagt bij tot de instandhouding van een normale leverfunctie*

  • Speelt een rol in het transport en metabolisme van vet en cholesterol*

  • Bevat hoogwaardige plantaardige extracten van Mariadistel, Artisjok, Boldo en Curcuma

  • Bevat Vitamine B6, B9 en B12 die in synergie met Choline bijdragen tot het normaal metabolisme van homocysteïne

*Choline draagt bij tot de instandhouding van een normale leverfunctie en speelt een rol in het transport en metabolisme van vet en cholesterol. Vitamine B6, B12 en foliumzuur, in synergie met choline, dragen bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne.

bottom of page