top of page
EVERY ACT OF BODY IS AN ACT OF SOUL

Het ontstaan van ResetPlus en haar bezielster Monique Beck

Als complementaire voedingscoach – en diagnostische darmtherapeute heb ik reeds velen geïnspireerd om volmondig ‘ja’ te zeggen tegen een lichter en vitaler leven. Chronische gezondheidsklachten hebben me jaren geleden het roer doen omdraaien.

 

De reguliere gezondheidszorg is dikwijls een symptomatische oplossing, terwijl de genezing in de werkelijke oorzaak en klacht schuilt. Ons lichaam vertelt ons immers ontzettend veel.

"Mijn levensmissie met ResetPlus® is om mensen liefdevol te begeleiden naar bewustzijn, zelfzorg en welzijn."
Monique Beck

Beauty comes from the inside

Het leven heeft me hierin getriggerd en gevoed, waar ik ontzettend dankbaar voor ben. De voorbije 23 jaar werd mijn holistische visie bevestigd door mijn praktijkwerk in artsenpraktijken en ziekenhuizen. Dit bewustzijn heeft mij doorheen ontelbare opleidingen, cursussen, workshops, retreats en trainingen bij mijn passie gebracht: het verband tussen bewustzijn, darmgezondheid, welzijn en uitstraling. In dit verhaal werd het ook heel duidelijk dat darmgezondheid van cruciaal belang is voor onze algemene gezondheid.


Als ervaringsdeskundige en diagnostische darmexperte ben ik dan ook reeds lang overtuigd van de kracht van gezonde darmen en de invloed van de “gut-brain-weight-skin” connectie.

Ik ben hier natuurlijk ook niet zomaar vanzelf gekomen. Ik zag bij velen een zoektocht naar de ontbrekende puzzelstukjes in hun gezondheidsverhaal. Voeding is actueel, maar gezonde voeding is daarom niet de juiste voeding voor jou. Voeding kan jouw medicijn zijn.

Mijn levensmissie is om, samen met de door mij geslecteerde gezondheidscoaches, mensen liefdevol te begeleiden naar bewustzijn, zelfzorg en welzijn.

 

Uit het hoofd, in je buik.
Van denken naar zijn.
Van overleven naar zijn. 
Van disbalans naar balans.
Monique Beck

ResetPlus® - de kers op de darm-vriendelijke taart.

Honderden stoelgangtesten en bijhorende resultaten en succesverhalen brachten dit succesverhaal naar een hoog level.


Dit gamma is geboren uit het gepassioneerd verhaal tussen darmgezondheid, uitstraling, welzijn en het bijhorende goede gevoel. Het unieke ResetPlus® gamma met hoogwaardige supplementen is in samenwerking met artsen en deskundigen ontwikkeld en genotificeerd en conform volgens de wetgeving.

Deze complementaire en duurzame aanpak zetten we vandaag verder onder de vorm van de ResetPlus® methode. In dit wetenschappelijk onderbouwd traject delen wij onze expertise en kennis over voeding en darmgezondheid in een compacte vorm van leefstijlgeneeskunde.

Een bredere kijk op vertering – fysiek, emotioneel, mentaal en energetsich – ligt aan de basis.
Een totaal en comfortabel traject dat de nodige handvaten, kader en inzichten biedt tot een darmvriendelijke reset in bewustzijn, gedragsverandering, authenticiteit, kracht en Quality Of Life.

ResetPlus® houdt geen rekening met tijdelijke trends, maar focust zich op duurzame preventie en duurzame slow-aging.
Wij vertrouwen erop samen verder het verschil te maken in de zoektocht naar meer levenskwaliteit en het goede gevoel.

Good things take time. Good things are on your way. Stay in touch.

bottom of page